V oboru pracuji přes 20 let a nejvíce mě baví různorodost této práce a neustálé zlepšování se v přípravě jídel, ale i získávání zkušeností od svých kolegů. Začátky nebyly lehké, ale díky mé povaze perfekcionistky a kladné zpětné vazby strávníků jsem se posouvala dál a dál. Vzdělání a praxe jsou důležité ve všech oborech, ale v gastronomii toto platí dvojnásob, protože se člověk vlastně pořád učí.
Mým hlavním úkolem ve Svatojánském Dvoře je finální úprava jídel a studená kuchyně. Nejvíce mě baví vařit lehká moderní jídla, příprava salátů a obecně světová kuchyně.
Vždy vařím tak, jako bych vařila pro celou svou velkou rodinu, jsem pečlivá a do přípravy jídel dávám 100%.
Ve Svatojánském Dvoře nejvíce oceňuji krásné prostředí, výborný kolektiv a fakt, že na naše jídla a služby dostáváme samou kladnou zpětnou vazbu od našich hostů.
Můžeme vám slíbit, že pro vaši spokojenost uděláme vše, co je v našich silách. Můžete se těšit na poctivá, čerstvá jídla, která se vždy snažíme na talíř naservírovat, aby vypadala co nejlépe a ještě lépe chutnala.
Takže vás, kdo jste u nás ještě nebyli, srdečně zvu na skvělé jídlo a jedinečné prostředí.